Original Source

Original Source är ett populärt varumärke känt för sina fräscha och naturliga hygienprodukter.

Vad är Original Source?
Naturliga ingredienser: Original Source handtvål är känd för att använda naturliga och växtbaserade ingredienser. Varumärket strävar efter att använda äkta eteriska oljor och naturliga doftämnen för att skapa en fräsch och upplyftande tvättupplevelse.
Vegansk och cruelty-free: Produkterna är certifierat veganska och cruelty-free, vilket innebär att de inte innehåller animaliska produkter och inte har testats på djur. Detta gör dem till ett etiskt val för konsumenter som bryr sig om djurens välfärd.
Miljövänlig: Original Source är engagerade i hållbarhet och använder ofta återvinningsbara material i sina förpackningar. Dessutom strävar de efter att minimera miljöpåverkan genom att använda hållbara ingredienser.

Fördelar med Original Source handtvål:
Uppfriskande dofter: De naturliga och intensiva dofterna är en av de största fördelarna med Original Source handtvål. De ger en uppfriskande och behaglig tvättupplevelse.
Hudvänlig: Med naturliga ingredienser och eteriska oljor är tvålarna skonsamma mot huden, vilket minskar risken för irritation och torrhet.
Etiskt val: Att vara vegansk och cruelty-free gör Original Source handtvål till ett etiskt val för medvetna konsumenter.
Hållbarhet: Genom att använda återvinningsbara förpackningar och hållbara ingredienser bidrar Original Source till att minska miljöpåverkan.


Tvål - Lavender & Rosemary

Tvål - Lavender & Rosemary

Slappna av! Jag är gjord av växter. Skapa ett rikt lödder med vår hårda tvål baserad på växter, med..

80 kr Ex moms: 64 kr

Tvål - Lemongrass & Sweet Orange

Tvål - Lemongrass & Sweet Orange

Whoohoo! Jag är gjord av växter! Skapa ett lyxigt lödder med vår tvål i fast form baserad på växter..

80 kr Ex moms: 64 kr

Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)