• 3 x Euthymol - Tandkräm 75 ml

3 x Euthymol - Tandkräm 75 ml

Euthymol är en välkänd tandkräm som särskilt utmärker sig genom att den är fluorfri. Den har en lång historia och är ofta erkänd för sin distinkta smak och doft. Här är några nyckelpunkter om Euthymol tandkräm:

Fluorfri: Till skillnad från många andra tandkrämer innehåller Euthymol inte fluor, vilket gör den till ett alternativ för de som vill undvika detta ämne.
Antiseptisk verkan: Euthymol innehåller antiseptiska ingredienser som hjälper till att bekämpa bakterier och hålla munnen ren. Detta bidrar till att förhindra dålig andedräkt och minska risken för infektioner i munnen.
Unik smak och doft: Tandkrämen har en distinkt smak och doft, som påminner om eukalyptus och mentol. Detta kan vara uppfriskande för vissa användare, men det kan också ta lite tid att vänja sig vid om man är van vid mer traditionella tandkrämer.
Traditionellt recept: Euthymol har en lång historia och många användare uppskattar dess traditionella formel. Den klassiska förpackningen med den rosa tuben är också en del av dess charm.
Målgrupp: Den riktar sig till personer som söker naturligare alternativ utan fluor, men som ändå vill ha effektiva antiseptiska egenskaper.

Sammanfattningsvis är Euthymol tandkräm ett klassiskt alternativ för dem som vill undvika fluor men ändå upprätthålla god munhygien med hjälp av antiseptiska ingredienser och en uppfriskande smak.

Skriv ett omdöme

OBS: HTML översätts inte!
    Dåligt           Bra

3 x Euthymol - Tandkräm 75 ml

  • Tillverkare: Euthymol
  • Produktkod: 3 x Euthymol - Tandkräm 75 ml
  • Tillgänglighet: I Lager
  • 210 kr

  • Ex moms: 168 kr

Liknande Produkter

1 x Euthymol - Tandkräm 75 ml

1 x Euthymol - Tandkräm 75 ml

1 x Euthymol - Tandkräm 75 mlEuthymol är en välkänd tandkräm som särskilt utmärker sig genom att den..

80 kr Ex moms: 64 kr

Taggar: fluorfri tandkräm, flourfri tandkräm, fluor, flour, tandräm utan tillsatser, fluorfritt, flourfritt, euthymol, united kingdom, korea