"Pepparmint & Tea Tree" är en aromatisk kombination av två eteriska oljor som ofta används inom skönhets- och aromaterapiprodukter. Denna sammansättning är känd för sina uppfriskande och föryngrande egenskaper.

Pepparmint: Doft: Pepparmynta har en frisk och uppfriskande doft med en karakteristisk kylningseffekt. Dess arom är revitaliserande och kan ge en känsla av klarhet och energi. Fördelar: Pepparmynta är känd för sina uppfriskande egenskaper. Dess doft kan bidra till att minska stress och öka vakenheten. Inom hudvård används pepparmynta ofta för sina kylande och lugnande egenskaper.

Tea Tree (Tea Tree Oil): Doft: Tea tree har en fräsch, medicinsk doft med en subtil antiseptisk karaktär. Dess arom associeras ofta med renhet och välbefinnande. Fördelar: Tea tree är känt för sina antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Det används ofta inom hudvård för att främja en klar och frisk hud. Dess doft kan också vara uppfriskande och lugnande.

Sammanfattningsvis utgör "Pepparmint & Tea Tree" en dynamisk kombination av uppfriskande dofter med fördelaktiga egenskaper för sinnesklarhet och hudvård. Produkter som innehåller denna doftkombination kan vara populära för dem som söker en ren och vitaliserande upplevelse.

Dyk ner i lyxen av vår handgjorda tvål, tillverkad med omsorg och precision i Storbritannien. Varje tvål är skapad med en kärlek för detaljer och en passion för naturliga ingredienser.

  • Cruelty Free: Vår tvål är inte testad på djur, vilket betonar vårt åtagande för etiskt och hållbart tillverkade produkter. Vegan: Vi tror på en grönare framtid och därför innehåller vår tvål inga animaliska produkter. Den är helt vegansk, vilket gör den till ett medvetet val för djur och miljön.Vikt: Varje tvål väger 100 gram, vilket ger dig en generös portion av vår välgörande tvål.

Skriv ett omdöme

OBS: HTML översätts inte!
    Dåligt           Bra

Tvål - Pepparmint & Tea Tree

  • Tillverkare: Eden
  • Produktkod: Tvål - Pepparmint & Tea Tree
  • Tillgänglighet: I Lager
  • 80 kr

  • Ex moms: 64 kr

Taggar: tvål, mint, tea tree